20-11-2022 Κρύα Βρύση Άργους Ενημέρωση για την Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις

Στο Ορεινό χωριό της Κρύας Βρύσης Άργους  παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγους με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.Μαγγίνα Δημήτριο και τα μέλη Χατζηκαμπουρη  Νεκταρία και Μποϊπόλα Δημήτριο προσκεκλημένοι  του Ιππικού Φυσιολατρικού Συλλόγου  Άργους , σε  συνεργασία με τον Πολιτιστικό και εξωραϊστικό Σύλλογο φίλων Κρύας Βρύσης «Ο ΚΤΕΝΙΑΣ», διοργάνωσαν στα πλαίσια δράσεων στην Κρύα βρύση την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στα μονοπάτια του όρους Κτενιά  στα όρια των νομών Αργολίδας και Αρκαδίας. Το πλέον παραδοσιακό αντάμωμα με  τους φυσιολάτρες ορειβάτες φίλους του συλλόγου μας. Που φέτος ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του φίλου και συνοδοιπόρου μας .<<ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΚΟΛΥΡΗ>> & <<ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ>> Που ο ίδιος μας δίδαξε το δώρο της ζωής προς τους συνανθρώπους μας.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, σκοπός μας ήταν να γνωρίσει, όσο περισσότερος κόσμος γίνεται την Δωρεά Οργάνων ώστε να γίνει δωρητής.

Η εκδήλωση Ξεκίνησε με τον εκκλησιασμό στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κρύα Βρύση, όπου έγινε αρτοκλασία για την Υγεία των Ληπτών μεταμοσχευμένων και μνημόσυνο στην μνήμη του  Γεωργίου Κακολύρη και όλων των Δοτών.

Στην συνέχεια συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία της Κρύας Βρύσης όπου μας προσφέρθηκε ζεστό τσάι, φρυγανιές, μέλι, και μαρμελάδα από κούμαρα της περιοχής και φτιαγμένη από τις γυναίκες του χωριού.

Μετά το πρωινό η εκκίνηση των διαδρομών, ξεκίνησε με πρώτους τους Δρομείς,  με διαδρομή Κρύα Βρύση- Τουρνίκι_ Κρύα Βρύση. Ακολούθησαν οι πεζοπόροι με κυκλική διαδρομή μέσα από τις κουμαριές, τα δέντρα, θάμνους, και πηγές.

Μετά το τέλος και των τερματισμό των Δρομέων ξεκίνησε η ενημέρωση από τον Κυρ. Δημήτρη Μαγγίνα, την κυρία Χατζηκαμπούρη Νεκταρία για το τι είναι η Δωρεά Οργάνων, τι είναι η Μεταμόσχευση και πως μπορεί κάποιος να γίνει Δωρητής Οργάνων. Μετά την ενημέρωση από τα μέλη του Συλλόγου μας τον λόγο πήρε η κυρία Φανή σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Κακολύρη και  συγκίνηση έφτασε στο αποκορύφωμά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *