08.12.2019 1ο Forum Εθελοντικής Προσφοράς

Την Κυριακή 08-12-2019 στο Στάδιο Ειρήνης πραγματοποιήθηκε το 1ου FORUM ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με σκοπό την ενημέρωση των παρευρισκόμενων για την Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις , για το λόγο αυτό μέλη του Συλλόγου από κοινού με μέλη του Δ.Σ καθώς και Εθελοντές, διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό .
Η μεγαλειώδης αυτή εκδήλωση έγινε επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και σκοπό είχε αφ’ ενός μεν να προβάλει το έργο όλων των εθελοντικών οργανώσεων της Αττικής, αλλά και να παροτρύνει τον κόσμο να συμμετάσχει στον όμορφο αυτό κόσμο, μέσα από την χαρά της προσφοράς και της αυτοθυσίας.
Στόχος του Περιφερειάρχη κου Γ.Πατούλη είναι ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος συντονισμός των εθελοντικών δράσεων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις από όλη την Περιφέρεια Αττικής, πολιτικής προστασίας, κοινωνικής μέριμνας, αθλητικού εθελοντισμού, φιλοζωίας κ.λ.π.
Όλοι προσκεκλημένοι περάσανε μία αξέχαστη ημέρα με ομιλίες και master classes με κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα του εθελοντισμού, καθώς και έκθεση κοινωνικών οργανισμών με συνεδρίαση για τη δικτύωση και διεθνείς συνεργασίες

           

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *