ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σε ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα παρουσία μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣυνεχίΖΩ» την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι Ο κύριος ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Διευθυντής του τμήματος Μεταμοσχεύσεων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου , η Κυρία ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Πρόεδρος του Σωματείου  Ηπατομεταμοσχευμένων  "ΗπάρΧΩ" Ο κύριος ΧΟΡΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Α.με.Α 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση , καθώς επίσης το Δήμαρχο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας για την Παραχώρηση για Τέταρτη χρονιά της αίθουσας του δημοτικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Το φλουρί που αντιπροσώπευε μία Δώρο -Επιταγή έτυχε για δεύτερη φορά στο μέλος του Συλλόγου μας κα. Νεκταρία Χατζικαμπούρη .
Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *