07/03/2015 Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα παρουσία μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣυνεχίΖΩ» το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας. Στην εκδήλωση παρέστησαν και απεύθυναν σύντομο   χαιρετισμό οι Ο κύριος Πέτρος Σφυράκης Διευθυντής του τμήματος Μεταμοσχεύσεων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου , η Κυρία Δέσποινα Χειλίδου Προϊσταμένη της Συντονιστικής Ομάδος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου , καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση , καθώς  επίσης το Δήμαρχο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας για την Παραχώρηση για Δεύτερη χρονιά της αίθουσας του δημοτικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τα δύο φλουριά που αντιπροσώπευαν από ένα «Γούρι» έκαστο έτυχαν το πρώτο στο μέλος του Συλλόγου κα. Νεκταρία Χατζηκαμπούρι , και παραδόθηκε από την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και δεύτερο στον Σύλλογο , το οποίο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αικατερίνη Τσάντου

Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η ατήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *