Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγου 22/02/2014

Σε μία  ζεστή  και εορταστική  ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο κ.Πέτρος Σφυράκης, Διευθυντής του τμήματος Μεταμοσχεύσεων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου , ο κ. Λόυις Λουκά Καρδιοχειρουργός του ΩΚΚ , η κα. Δέσποινα Χειλίδου Προϊσταμένη της συντονιστικής ομάδος του ΩΚΚ , από το Σύλλογο Μεταμοσχευμένων εκ Νεφρού μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Σβάρνα από το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευμένων «ΗΠΑΡχω» η Πρόεδρος κα. Χριστίνα Θεοδωρίδου καθώς και μέλη του Σωματείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση , επίσης το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τα δύο φλουριά που αντιπροσώπευαν από μια κέρινη εικόνα το κάθε ένα έτυχαν το μεν πρώτο  στο ΧΡΙΣΤΟ το δεύτερο στο μέλος του Συλλόγου Κωνσταντίνο Μοίρα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν και την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *